Gezondheidsklachten? Hulp nodig?

Een helpende hand vind je bij Ayuta

 

Is een goede gezondheid niet je waardevolste bezit? Zou je er niet heel wat voor over hebben om je weer goed te voelen? Weer gelukkig met jezelf te zijn?!

En toch…..

Toch geven we dit waardevolste bezit vaak uit handen. Zodra we een gezondheidsprobleem hebben gaan we naar de dokter en hopen we dat hij het probleem kan verhelpen. Het liefst zo snel mogelijk en dan ook nog zo dat wij er zo min mogelijk last van hebben. Helaas werkt het niet altijd zo.

We zouden zelf wat vaker meer verantwoordelijkheid moeten nemen voor onze eigen gezondheid en welbevinden. Wat hebben we gedaan dat onze problemen veroorzaakt kan hebben? Wat kunnen we zelf doen om deze problemen weer te verhelpen?

Iedereen bezit een zelfgenezende kracht in zichzelf, die we kunnen (h)erkennen, stimuleren en sterker maken. Gelukkig biedt de natuur ons hulpmiddelen hiervoor. Maar de weg van zelfgenezing  is niet de makkelijkste weg. Het vergt moed, doorzettingsvermogen en een wil. Een wil om zelf te werken aan een betere gezondheid en welbevinden.

Wil je zelf werken aan een betere gezondheid en wil je hierbij geholpen worden? Kom dan naar Ayuta: de helpende hand bij gezondheidsproblemen.

Ayuta biedt hulp met middelen en (be)handelingen die de natuur ons biedt. Voor iedereen zijn andere middelen en handelingen de juiste. Iedereen heeft zijn eigen weg te gaan.

 

Maak vrijblijvend een afspraak om te ontdekken hoe je geholpen kan worden en wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Vergoedingen via zorgverzekeringen zijn eventueel mogelijk.